Vicces képek

K√©t szŇĎke nŇĎ besz√©lget

- K√©pzeld tegnap vizsg√°m volt aut√≥vezet√©sbŇĎl, √©s megh√ļztak.
- Hogy-hogy???
- Bementem a k√∂rforgalomba, ki volt √≠rva hogy 30. H√°t √©n k√∂rbe is mentem 30-szor, m√©gis megh√ļztak.
- Nem lehet hogy elsz√°moltad?!?!!
comments

Hogy miért?

Ez az oldal "k√©pek √©s vide√≥k gyŇĪjtem√©nye" kezdetben saj√°t magam szorakoztat√°s√°ra k√©sz√ľlt, viszont √©rdekesnek tartottam, √≠gy mindenkivel megosztom az √©n kis hobbib√≥l k√©sz√ľlt sz√≥rakoztat√≥ k√©pekb√≥l √©s vide√≥kb√≥l √°ll√≥ weboldalt.
Ha tetszik az oldal - like!

Oldalról röviden

Vicces k√©pek √©s vide√≥k oldalon, olyan v√°logatott √©s √©rdekes k√©pek vide√≥k k√∂z√∂tt n√©zelŇĎdhet√ľnk, amelyek egyar√°nt sz√≥rakoztat√≥ak, √©s viccesek.

A vicces, érdekes, humoros képeket kategorizálva mutatjuk be nektek, hogy még élvezetesebb legyen az oldal a látogatók számára. Valós képek, valótlan szituációkban!

A digit√°lis k√©palkot√°s √©s k√©pfeldolgoz√°s, illetve a sz√°m√≠t√≥g√©pes grafika ter√ľlet√©n a nagy dinamikatartom√°ny√ļ k√©p olyan k√©pet jel√∂l, amely k√ľl√∂nf√©le technol√≥gi√°k √©s elj√°r√°sok r√©v√©n a jelenlegi digit√°lis k√©palkot√°si vagy f√©nyk√©pez√©si technol√≥gi√°khoz k√©pest nagyobb dinamikatartom√°ny megjelen√≠t√©s√©t teszi lehetŇĎv√© ‚Äď azaz egy k√©pen bel√ľl vil√°gosabb √©s s√∂t√©tebb ter√ľleteket is meg lehet jelen√≠teni. A nagy dinamikatartom√°ny√ļ k√©pek lehetŇĎv√© teszik, hogy a jelenleg rendelkez√©sre √°ll√≥ digit√°lis szenzorokkal is megjelen√≠ts√©k az elsŇĎsorban k√ľlt√©ri fot√≥kat √©rintŇĎ, jelentŇĎsen elt√©rŇĎ f√©nysŇĪrŇĪs√©gŇĪ t√©m√°kat.

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. .