Vicces képek

Legújabb állatos képek

Édes kiskutyák

Ki ne tudná szeretni ezeket az édes kis-pofa kutyusokat?

Bővebben: Édes kiskutyák
Édes kiskutyák

Egy tökéletes ló

Mintha megformáztok volna ezt a csodaszép loval. Valóban szobrot is formázhatnának róla.

Bővebben: Egy tökéletes ló
Egy tökéletes ló

Kutya-mancs

Kutya-mancs és hozzá ez az aranyos pofa? Fantasztikusan nagy öröm egy ilyen jópofa kutyussal együtt élni.

Bővebben: Kutya-mancs
Kutya-mancs

Nevető kutya

Nevető kutya, amely az ember leghűségesebb barátja évszázadok óta. Nevessünk együtt kedvenc - adott esetben - szobatársunkkal.

Bővebben: Nevető kutya
Nevető kutya kép

Hogy miért?

Ez az oldal "képek és videók gyűjteménye" kezdetben saját magam szorakoztatására készült, viszont érdekesnek tartottam, így mindenkivel megosztom az én kis hobbiból készült szórakoztató képekból és videókból álló weboldalt.
Ha tetszik az oldal - like!

Oldalról röviden

Vicces képek és videók oldalon, olyan válogatott és érdekes képek videók között nézelődhetünk, amelyek egyaránt szórakoztatóak, és viccesek.

A vicces, érdekes, humoros képeket kategorizálva mutatjuk be nektek, hogy még élvezetesebb legyen az oldal a látogatók számára. Valós képek, valótlan szituációkban!

A digitális képalkotás és képfeldolgozás, illetve a számítógépes grafika területén a nagy dinamikatartományú kép olyan képet jelöl, amely különféle technológiák és eljárások révén a jelenlegi digitális képalkotási vagy fényképezési technológiákhoz képest nagyobb dinamikatartomány megjelenítését teszi lehetővé – azaz egy képen belül világosabb és sötétebb területeket is meg lehet jeleníteni. A nagy dinamikatartományú képek lehetővé teszik, hogy a jelenleg rendelkezésre álló digitális szenzorokkal is megjelenítsék az elsősorban kültéri fotókat érintő, jelentősen eltérő fénysűrűségű témákat.

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. .