Vicces képek

Legújabb videók

A világ legjobb luxus lakóautója - Dubai

A világ legjobb luxus lakóautója - eleMMent Palazzo

11-es rúgás! A világ legnagyobb tizenegyes csele

Asszad Ali mutatta be a világ legnagyobb tizenegyes cselét.

Londoni divat az elmúlt 100 évben

Ez a video az elmúlt 100 év divatját mutatja be kevesebb mint 2 perc alatt!

Optikai csalódás

Fantasztikus, hogy mire képesek az ember!

Új sebességi rekord - robotok

Ez a videó azt mutatja be, hogy a "Cheetah" robot vágtató sebességgel akár 18 mérföld per óra (mph) sebességel is képes futni, és ez új szárazföldi sebességi rekord robotok világában. A korábbi rekord 13,1 mph volt, meg 1989-ben.

Macskafürdetés

Nem nehéz macskánkat megfürdetni. Csak egy kis ötletes dologra van szükség és máris vígan ugrál kedvencünk a fürdőkádban.

Vicces kutyák

Az ember legjobb barátja  akutya sok mindenre megtanítható, de van amire tanítanunk sem kell!

Bikaviadal

Csak erős idegzetűeknek ajánlom. A bika senkit és semmit nem kímél.

Hogy miért?

Ez az oldal "képek és videók gyűjteménye" kezdetben saját magam szorakoztatására készült, viszont érdekesnek tartottam, így mindenkivel megosztom az én kis hobbiból készült szórakoztató képekból és videókból álló weboldalt.
Ha tetszik az oldal - like!

Oldalról röviden

Vicces képek és videók oldalon, olyan válogatott és érdekes képek videók között nézelődhetünk, amelyek egyaránt szórakoztatóak, és viccesek.

A vicces, érdekes, humoros képeket kategorizálva mutatjuk be nektek, hogy még élvezetesebb legyen az oldal a látogatók számára. Valós képek, valótlan szituációkban!

A digitális képalkotás és képfeldolgozás, illetve a számítógépes grafika területén a nagy dinamikatartományú kép olyan képet jelöl, amely különféle technológiák és eljárások révén a jelenlegi digitális képalkotási vagy fényképezési technológiákhoz képest nagyobb dinamikatartomány megjelenítését teszi lehetővé – azaz egy képen belül világosabb és sötétebb területeket is meg lehet jeleníteni. A nagy dinamikatartományú képek lehetővé teszik, hogy a jelenleg rendelkezésre álló digitális szenzorokkal is megjelenítsék az elsősorban kültéri fotókat érintő, jelentősen eltérő fénysűrűségű témákat.

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. .