Vicces képek

Legújabb sportképek

Csodálatosan szép hegyek

Csodálatosan szépek és elbűvölőek ezek a hegyek. A természet sokkal szebb, mint gondolnánk.

Read more: Csodálatosan szép hegyek

Cristiano Ronaldo vicces tekintete

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, ismertebb nevén Cristiano Ronaldo kissé érdekes fejjel

Read more: Cristiano Ronaldo vicces tekintete

Foci iskola - nem csak kezdőknek

Foci iskola - nem csak kezdőknek Van aki tud, és van aki csak szeretne tudni!

Foci iskola

A világ leggyorsabb busza

A világ első szuper-busz 23 utast képes szállítani, és a végsebessége155mph. Hollandiában fejlesztették ki egy űrhajós és egy korábbi Formula aerodinamikai szakértő. Tervek szerint a "superbus" Dubai és Abu Dhabi 75 mérföldes távot 30 perc alatt képes megtenni.

Read more: A világ leggyorsabb busza

Hogy miért?

Ez az oldal "képek és videók gyűjteménye" kezdetben saját magam szorakoztatására készült, viszont érdekesnek tartottam, így mindenkivel megosztom az én kis hobbiból készült szórakoztató képekból és videókból álló weboldalt.
Ha tetszik az oldal - like!

Oldalról röviden

Vicces képek és videók oldalon, olyan válogatott és érdekes képek videók között nézelődhetünk, amelyek egyaránt szórakoztatóak, és viccesek.

A vicces, érdekes, humoros képeket kategorizálva mutatjuk be nektek, hogy még élvezetesebb legyen az oldal a látogatók számára. Valós képek, valótlan szituációkban!

A digitális képalkotás és képfeldolgozás, illetve a számítógépes grafika területén a nagy dinamikatartományú kép olyan képet jelöl, amely különféle technológiák és eljárások révén a jelenlegi digitális képalkotási vagy fényképezési technológiákhoz képest nagyobb dinamikatartomány megjelenítését teszi lehetővé – azaz egy képen belül világosabb és sötétebb területeket is meg lehet jeleníteni. A nagy dinamikatartományú képek lehetővé teszik, hogy a jelenleg rendelkezésre álló digitális szenzorokkal is megjelenítsék az elsősorban kültéri fotókat érintő, jelentősen eltérő fénysűrűségű témákat.

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. .